Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3854 niezalogowanych)
1 Post

(Majster_B)
Wiking
kami napisał:
wiez co po tym poscie mysle ze to ty jestes smieszny dwulicowy bo piszesz ze nie mozna drwic z tradycji innych a sam to robisz i bardzo mi wstyd za ciebie twoj post jest załosny mam nadzieje ze zmienisz swoj Polski paszport na norweskim i nie wrocisz do PL[/quote]

Widzisz, chyba nie załapałaś z tymi ogórkami i zgnitą kapustą. Uważam że są bardzo smaczne, tylko chciałem się typowi odgryźć w ten sam sposób, w jaki on napisał o Norwegach. Niektórzy właśnie tak mogą postrzegać jego ulubione potrawy.
Co do polskiego paszportu, to rzeczywiście mam zamiar się go pozbyć. Wizytą na tym forum i tonem waszych wypowiedzi tylko utwierdziłem się że to słuszna decyzja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Majster_B)
Wiking
kami napisał:
Majster-b napisal
Wiesz co, nie będę prowadził dyskusji na takim poziomie. Masz rację, czasem
wstydzę się że jestem Polakiem z pochodzenia kiedy spotykam osoby o takich
poglądach. To smutne że naród norweski karmi ludzi którzy przyjechali na nim
pasożytować.
Norwegowie wcale nie są lepsi ode mnie. Ja też nie jestem od
nich lepszy. Są trochę inni niż ja, poza tym normalni ludzie. Nie postrzegam
"ich" jako "obcych", "innych". Jesteśmy teraz jednym
społeczeństwem, razem pracujemy, razem chodzimy na piwo czy na ryby w weekend.
Teraz tutaj jest mój dom i mało do mnie dociera rewelacji z Ciemnogrodu. Co do
zgniłych ogórków i kapusty, to było to pierwsze oczywiste skojarzenie jakie
mi przyszło do głowy ale tak na prawdę to czasami jadam, chociaż
szczególnie za nimi nie tęsknię. Nie potępiam przyzwyczajeń żywieniowych
innych, sam też mam swoje, np. mam gdzieś co jecie w tą waszą Wigilię, ...

NO KOLO WKUZASZ MNIE
jak piałes wczesniej lepiej bedzie jak sie nie bedziesz wiecej logował bo jak mozna pisac takie bzdury a potem opowiadac ze w pl to tylko zawisc nienawisc itp ale jak inaczej reagowac czytajac takie wypociny??????

Na adresowanie kogoś "kolo" trzeba sobie zasłużyć. Jak dla ciebie "proszę Pana". Ponadto pisałem już, mam gdzieś co o mnie myślisz ty i inni zawistnicy z Polski. Żegnam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
normalnie,normalny kosmita!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NO I CO...??? .
PSTRO ...facet wykasował profil... Pewnie zbiera dokumenty i paszport i jutro stanie z rana w jakże tradycyjną Polską kolejkę pod Ambasadą RP , by oddać Polisz Pass ...bo go już pewnie parzy i nie może się doczekać na Norweski pass by od razu na drugi dzień wyjechać do wymarzonego USA....
Niemniej facet obrażał w swoich postach samego siebie i RODZICÓW którzy GO wychowali na takiego kim obecnie jest....
Mnie Tam Rybka ...
Niemniej jego ostatnie zdanie..."...mam gdzieś co jecie w tą wasza Wigilię...."Oznacza iż dalej szanuje Wigilię bo napisał z dużej litery...
A że mu już dania te tradycyjne Polskie nie leżą ...no cóż młody jest...
jak będzie w moim wieku to zatenskni chociażby do resztek z TRADYCYJNEGO POLSKIEGO STOŁU TAK WIGILI BOŻEGO NAODZENIA JAK I ZE STOŁU WIELKANOCNEGO...

Tak Tak ....'Majster_B"...dorośniesz jak będzie dla Ciebie już za puźno i zapłaczesz nad swoim głupim losem...
I zapamiętaj sobie NORGI bardzo MAŁO CENIĄ OSOBĘ KTÓRA nie kultywuje swoich rodowych tradycji i się ich wypiera i wyrzeka .
A wręcz gardzą takimi....
BO TU TRADYCJA JEST BARDZO WAŻNA I SZANOWANA...!!!
TU na Święta przyrządza się dania które teraz są rarytasem a kiedyś były daniami powszednimi do znudzenia dzień w dzień przez cały rok...
i tylko na święta był kawałek prawdziwego suszonego mięsa i to nie w każdym Norweskim domu...

Jak dla mnie Osobiście po tych Twoich powyższych postach to od tego momentu ...JESTEŚ ZWYKŁYM LUDZKIM ŚMIECIEM NA KTÓRY NAWET NIE WARTO SPLUNĄĆ....
I módl się byśmy nigdy się nie spotkali ,a jeżeli już to NIGDY NIE PRZYZNAWAJ SIĘ DO KSYWY ...majster_B...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Majster_B napisał:
...
Na adresowanie kogoś "kolo" trzeba sobie zasłużyć. Jak dla ciebie "proszę Pana". Ponadto pisałem już, mam gdzieś co o mnie myślisz ty i inni zawistnicy z Polski. Żegnam[/quote]

wiesz nazwałam cie kolo tylko dlatego ze nie chciałam byc niemiła i by nie dac ci kolejnych powodow bys znow nie powiedział ze wsrod polakow tylko agresja a uwiez mi podczas czytania twojego postu cisneły sie inne okreslenia do nazwania takiej osoby
A po za tym jak jestes taki znorwegializowany to powinienes wiedziec ze tu kazdy wali sobie na ty nawet krol podcza rozmowy z zebrakiem wiec ... dlaczego kazesz siebie tytułowac prosze pana????
moze "jego ekscelencjo' bedzie ci pasowac ???? :/
to ze skasował profil to zaden problem otwozy nowy jestem tego bardziej niz pewna bo nawet wypierajac z podwiadomoci to kim jestesmy czesto nieswiadomie tego szukamy
ale myle ze w tym temacie to powinna ie wypowiedziec pani psycholog ktora nawet mamy tu na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(mgiełka)
Wiking
Strachy na lachy...........!!!!!!!!!!!

A nie mówiłam,że durnowaty gabriel i cała reszta zlinczują chłopaka???????
Jesteś - ą,ę - żle
Jesteś - k...a mać - żle
Sami nie wiecie czego chcecie???? Zabijajcie się i włażcie sobie do tyłka!!!!!
Pozostają na tym forum tylko osoby,które mają skrzywienie własnej osobowości,a normalne szybko stąd znikają......

fiu,fiu,fiu.......

Dziwię się tylko,że jeszcze męczą się tutaj,mdpsycholog,retier1???
Miał być dopisany panladny,ale to takie samo barachło jak cała reszta bandy głupków

Ps.Koniecznie czytajcie ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!
Ciao,ciao,ciao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
mgiełka napisał:
Strachy na lachy...........!!!!!!!!!!!

A nie mówiłam,że durnowaty gabriel i cała reszta zlinczują chłopaka???????
Jesteś - ą,ę - żle
Jesteś - k...a mać - żle
Sami nie wiecie czego chcecie???? Zabijajcie się i włażcie sobie do tyłka!!!!!
Pozostają na tym forum tylko osoby,które mają skrzywienie własnej osobowości,a normalne szybko stąd znikają......

fiu,fiu,fiu.......

Dziwię się tylko,że jeszcze męczą się tutaj,mdpsycholog,retier1???
Miał być dopisany panladny,ale to takie samo barachło jak cała reszta bandy głupków

Ps.Koniecznie czytajcie ze zrozumieniem!!!!!!!!!!!!!!
Ciao,ciao,ciao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mgiełka rozumiem ze w tym poscie wyrazasz sie o sobie bo ja nie zycze sobie by kto nazywal mnie głupkiem do tej pory uwazałam cie za wartosciowa osobe ale coz... kazdy popełnia błedy

NORMALNOŚĆ pojecie wzgledne
Normalność przed sporą część ludzi uważana jest za "nie odstawanie od reszty", czyli jak wszyscy są tacy sami, wtedy to jest normalne.
Dla mnie normalność to pojęcie całkiem abstrakcyjne. Nie ma ludzi normalnych, nie ma rzeczy normalnych, nie ma normalnych sytuacji, bo zawsze ktoś uzna daną rzecz/osobą/sytuację za nienormalną.
czyli mgiełka wydaje mi sie ze chciałas powiedziec ze jak wszyscy są tacy sami, wtedy to jest normalne. tak ????
tyle ze wtedy było by strasznie nudno jak wszyscy mieli by takie same zdanie hobby to samo robili podjezdza mi to troche toatlitaryzmem a chyba nie chodziło o to wszytkim twórcą konstytucji czy innym osobka ktore w imie tego traciły zycie mienie itp
wiec reasumujac ja uwazam ze nie ma ludzi syt rzeczy normalnych wszystko i wszyscy jakie sa :kazdy widzi jakie sa i albo to akceptuje albo odwraca sie i nie szuka z tym wiecej kontaku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
szkoda slow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok